За нас

          Ако вашата мечта е създаването на овощна градина или искате да засадите плодни дръвчета в двора на къщата или вилата си, сте попаднали на точното място – овощен разсадник с. Радко Димитриево, обл. Шумен /централен път Шумен- Ришки проход- Петолъчка/.

          Добрата локация на разсадника е в помощ на клиентите и улеснява реализацията на продукцията. Разположен изцяло върху поливни площи, разсадникът е с изградена инсталация за капково напояване, която осигурява оптимален режим на поливане и торене. Използваната технология, съчетана с правилна растителна защита дава възможност за получаване на здрав и висококачествен посадъчен материал.

          Разсадникът се ръководи от агроном Маргита Стоянова, с над 25 години стаж като научен работник по овощарство в Опитна станция по земеделие с. Хан Крум, обл. Шумен и 9 години като старши експерт- агроном в Областна служба за съвети в земеделието, офис Шумен.

          Страницата  СЪВЕТИ НА АГРОНОМА съдържа информация по засаждане, отглеждане, торене и пръскане на овощните дръчвчета. Ако там или в рубриката АГРОКАЛЕНДАР не можете да намерите интересуващата Ви информация, то се насочете към страницата  ПОПИТАЙ АГРОНОМА, където Маргита Стоянова  и екипа на разсадника ще ви отговори.

        Екипът предоставя професионални, компетентни и достъпни услуги, съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Услугите, свързани с Програмите за развитие на селските райони /ПРСР/ ще ви помогнат в усвояването на средства от еврофондовете.

Разсадникът извършва доставка на овощен посадъчен материал със собствен транспорт или чрез Еконт Експрес за цялата страна.

         Осугуряват се всички необходими документи изисквани по програмите за развитие на селските райони.


Новини от Facebook

[efb_feed fanpage_url=“162522167218896″ layout=“thumbnail“ image_size=“normal“ type=“page“ post_by=“me“ show_logo=“1″ show_image=“1″ show_like_box=“1″ links_new_tab=“1″ post_number=“3″ post_limit=“3″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ ]